Nooruse majas tuleb postkaardipäev

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henno Sepp on varemgi postkaardinäitusi korraldanud, siinne pilt pärineb aastate tagant, kui Pärnu filatelistid panid kokku näituse aprillinaljadega kaartidest.
Henno Sepp on varemgi postkaardinäitusi korraldanud, siinne pilt pärineb aastate tagant, kui Pärnu filatelistid panid kokku näituse aprillinaljadega kaartidest. Foto: Ants Liigus

Nooruse majas leiab laupäeva hommikupoolikul aset traditsiooniline Pärnu postkaardipäev, mis toimub 27. korda, kuid on sellegipoolest juubelihõnguline.

Ostetakse ja müüakse kõiki kollektsioneerimismaterjale ning jagatakse nõu sellegi kohta, kui palju üks või teine asi väärt on.

Väljapanekul võib uudistada rahvusvahelisel Eesti filatelistide seltsi aastanäitusel kuldmedali saanud Jaan Moigi Pärnu vaateid. Osavõtjaid ootab postkaardipäeva templiga ümbrik, filateeliahuvilistele lastele jagatakse tasuta postmarke ja postkaarte. Välja on pandud valik Rääma põhikooli laste uurimistööst “Sünnipäevakaart läbi aegade” ja näitusematerjalidest, mida filatelistide selts paneb kokku ületulevaks aastaks, kui Paul Keresel täitub sajas sünniaastapäev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles