Koidula koolis on suurem lammutamine lõppenud

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Kõik tööd, mis olid tarvis teha, on tehtud,” võttis OÜ Nordlin Ehituse projektijuht Kaido Kann kokku selle, mida on ehitaja 1979. aastal valminud maja uueks ehitamise tarvis juba enam kui kahe ja poole kuuga toimetanud.
„Kõik tööd, mis olid tarvis teha, on tehtud,” võttis OÜ Nordlin Ehituse projektijuht Kaido Kann kokku selle, mida on ehitaja 1979. aastal valminud maja uueks ehitamise tarvis juba enam kui kahe ja poole kuuga toimetanud. Foto: Ants Liigus

Vaade, mida pakub Pärnus Metsa 21 asuv tulevase riigigümnaasiumi hoone, on praegu trööstitu. Veel rõõmutum pilt avaneb senise Koidula kooli sees, kus lammutatud on kõik, mis on olnud plaanis vanast majast lammutada.

„Nagu ma eelmine kord ütlesin, et asja ilusaks teha, tuleb ta vahel kõigepealt koledaks teha,” tõdes OÜ Nordlin Ehituse projektijuht Kaido Kann.

Samal ajal ollakse 1979. aastal valminud maja koledaks tegemisega peaaegu ühel pool ja hoone uueks ehitamise algus pole kaugel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles