Maakonna uusim ärikeskus Türil läheb haamri alla

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
T-keskus
T-keskus Foto: Tiit Reinberg/Järva Teataja

Möödunud aasta mais Türi kesklinnas uksed avanud T-keskus läheb makseraskuste tõttu homme enampakkumisele alghinnaga ligi kümme miljonit krooni.

Sundenampakkumine leiab aset Tallinnas kohtutäitur Kristiina Feinmani büroos ja pakkumise alghinnaks on määratud 9 263 160 krooni.
Kinnisvaramüügi lehekülje kv.ee teatest selgub, et ostjal tuleb kohe pärast enampakkumise lõppemist tasuda kümme protsenti müügisummast ja ülejäänu 15 päeva jooksul.


Kohtutäituri kuulutuses on kirjas, et kinnisasi on koormatud hüpoteegiga summas kümme miljonit krooni Bank DnB NORD kasuks.
Türi linna uusim ja nüüdisaegseim ärihoone kuulub osaühingule Postman & Postman, kes omab ka Paide Bermuda ärimaja.


Postman & Postman omanik Ragnar Põllu keeldus eile Järva Teatajale kommenteerimast, miks Türi ärihoone sundenampakkumisele läks.
Türi ärikeskuses on kümme äripinda ja viis korterit. Poolteist aastat tagasi avamispäeval pakkus seal oma kaupa või teenust viis ettevõtet, aga eilseks oli neid alles kaks: Ergo Kindlustus ning kalastus- ja matkatarvete kauplus.
Teisel korrusel asuva kosmeetikapoe uksel seisis silt «Suletud».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles