Muna õpetab kana ehk noored annavad seenioridele arvutiabi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogus saavad seeniorid gümnasistide juhendamisel õppida muu hulgas seda, kuidas luua kontot suhtlusvõrgustikesse ja mil moel neid keskkondi kasutada.
Pärnu keskraamatukogus saavad seeniorid gümnasistide juhendamisel õppida muu hulgas seda, kuidas luua kontot suhtlusvõrgustikesse ja mil moel neid keskkondi kasutada. Foto: Ants Liigus

Pärnu keskraamatukogu korraldab elukestva õppe nädala puhul arvutiabist huvitatud seenioridele pärastlõuna “Muna õpetab kana”.

Lugemissaali kõrval kohvinurgas ootavad sel neljapäeval huvilisi kaks Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi neiut, kes aitavad ja juhendavad eakaid arvutikasutajaid.

Gümnasistid näitavad, kuidas luua kontot suhtlusvõrgustikesse Facebook, Skype ja gmail. Nad õpetavad pilte arvutisse laadima, juhendavad, kuidas e-kirjale manust lisada ja digiallkirja anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles