Pühapäeval kihutavad krossiautod Taali rajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taali ringrada.
Taali ringrada. Foto: Ants Liigus

Erki Spordi superkrossi karikasarja etapil näeb pühapäeval Taali krossirajal sõitmas kuue võistlusklassi masinaid. Võitjad selgitatakse noorte konkurentsis ja mehed konkureerivad esiveolistel autodel, Žigulide arvestuses, vaba- ja krossiklassis. Võistluspäevale lisab tublisti vürtsi Läti lahtiste meistrivõistluste etapp bagikartidele.

Kell 10 algab võistlejatel rajaga tutvumine, 11.15 lähevad autod kvalifikatsioonsõitudele. Kell 12 algaval võistlusel on igas masinaklassis kavas kaks eelsõitu ja finaal. Tavakohaselt lõpeb võistluspäev superfinaaliga, kuhu pääseb iga klassi kaks kiiremat.

Seni toimunud seitsme etapi järel juhib noorteklassis superkrossi sarja Kabli poiss Kairo Kallas, 2WD autode edetabeli tipus on pärnakas Lauri Telling ja Žigulide arvestuses on enim punkte Kalmer Vahtil Elvast. Vabaklassis on jäme ots viljandlase Madis Tafenau käes ja krossiklassi juhib Tõnu Peek Tarvastust.

Välikohvikud pakuvad võistluspaigal keelekastet ja kõhutäidet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles