Audru kalender tutvustab ettevõtjaid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru muuseumi juhataja Helgi Roots kiitis “Audru kalender 2015” tutvustamisel trükise valmimisse panustanuid ja rääkis pikemalt mitmestki kajastatud hoonest.
Audru muuseumi juhataja Helgi Roots kiitis “Audru kalender 2015” tutvustamisel trükise valmimisse panustanuid ja rääkis pikemalt mitmestki kajastatud hoonest. Foto: Urmas Luik

Audru muuseumi tuleva aasta kalender tutvustab sõnas ja pildis koduvalla ettevõtjaid ja turismitalusid, millest on pildid teinud Rein Holtsmann.

“See ei ole kalender, see on ajalugu,” ütles Audru muuseumi juhataja Helgi Roots trükise esitlusel. “Paljud ettevõtjad on alustanud oma tegevust nullist, taaselustanud unarusse jäänud maju, mitmel talul on kultuurilooline minevik ja külalistega on tore neis käia, need ilusad talud on Audru valla uhkus.”

Abi eest kalendri väljaandmisel ulatas muuseumi juhataja tänukirja ja valla meene trükise valmimisse panustanutele ning kiitis vabatahtlikke abilisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles