Linnalehmad haukavad muda

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnalehmade söögilaud on sügiseselt vesine ja kesine.
Linnalehmade söögilaud on sügiseselt vesine ja kesine. Foto: Ants Liigus

Toimetuse poole pöördunud vanadaam teatas, et Pärnu linnalehmade toidulaud on suve jooksul nii ahtaks jäänud, et nad söövad nüüd sisuliselt muda. Pisukest lohutust pakkuvat biojäätmed, mida ümberkaudsed pensionärid neile kokku tassivad.

“Rohtu üldse ei ole, ainult roheline murukamar, mida nad närivad seal, kujutage ette, see rohi on nii ära söödud, et nad ahmivad seda mullaga koos sisse,” sõnas Papiniidu kandi pensionär hääle värinal, näkku kirjutatud halvakspanu nagu neil seeniorkodanikel, kes bussis koolijuntsusid istmetelt minema peletavad. Nad teavad, et nii on õige.

Nagu teab ka lehmade eestkõneleja ja kaitseingli rolli võtnud proua Puravik (päris nimi toimetusele teada), mis on õige. “Mina olen maal sündinud-kasvanud inimene, olen ise loomi pidanud,” oskab ta korralikus toitumuses ja nälginud loomal vahet teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles