60+ on Eesti kõige loetavam kuukiri üle 50aastaste vanuserühmas

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Turu-uuringute aktsiaseltsi tehtava Eesti lugeja uuringu täiendatud andmetel on selle aasta kolmanda kvartali arvestuses 60+ tõusnud Eesti loetavaimaks kuukirjaks vanuserühmas vanemad kui 50 aastat. Kuukirjal on viidatud vanuserühmas lugejaid 53 100.

Peatoimetaja Eve Rohtla arvates on selle tulemuse taga väga head ajakirjanikud, kes uurivad teemasid, mis meie lugejaskonnale huvi pakuvad. „Oleme püüdnud seni ilmunud ajakirjadest oluliselt erineda selle poolest, et pakume ennekõike praktilisi nõuandeid ning teemadevalikul arvestame ka meessoost lugejatega,” selgitas ta.

„Kuigi paljud haigused ei küsi haridust, vanust, sotsiaalset kuuluvust ega sugu, oleme terviselehekülgedel kirjutanud ka just neist tõbedest, mis vaid mehi kimbutavad. Kuukirjas on nõu andnud psühhoterapeudid, kes on analüüsinud üksindushirmu tagamaid ja sedagi, miks kipuvad eakate suhted oma täiskasvanud lastega untsu minema, teemasid on teisigi,” loetles peatoimetaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles