Pärnu kuursaalis võib pidutseda alasti

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kuursaal ootab pidutsema magamisriietes.
Pärnu kuursaal ootab pidutsema magamisriietes. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu kuursaal ootab lähinädalatel huvilisi erakordselt meeleolukatele pidudele, mille käigus võib augusti keskel endalt riidedki heita.

Kuursaali programmijuhi Urmas Lassi teatel korraldab kuursaal “Augustiunetuse” festivali ajal 14. augustil pidžaamapeo, kuhu oodatakse rahvast pidutsema magamisriietes.

“Meid ei huvita, kellega inimesed magavad, vaid millega nad magavad,” sõnas Lass. “Kes magab öösärgis, tulgu öösärgis, kes pidžaamas, tulgu pidžaamas. Mõni inimene magab teatavasti alasti ja ka neid ei kavatse kuursaal mingil moel ahistada. Kõik, kes saabuvad peole oma magamiskostüümis, pääsevad peole tasuta.”

Magamistoaks muutunud kuursaalis esinevad Karl Madis ja Margus Martmaa.

Üllatusi jagub kuursaalil aga juba eelolevasse nädalavahetusse. Sel reedel kell 19 kõlab kuursaali kõlakojas kontsert “Seitse häält”, millel astuvad üles Birgit Õigemeel, Uku Suviste ja ansambel Noorkuu.

“Oleme kokku leppinud, et Eesti seksikaimaks meheks valitud Uku Suviste teeb südaööl kuursaali laval eksklusiivesinemise,” lubas Lass. “Esitusele võivad tulla ka lood, mida ta esitas Jurmala laulufestivalil. Kõik on üks suur üllatus.”

Järgmisel reedel, 13. augustil valitakse pärast Meie Mehe suvetuuri kontserti Pärnu kuursaalis aga tantsutiiger.

Võistlusele on oodatud osalema igas vanuses ja kehakujuga naised, kel on võimalus näidata oma oskusi nii baariletil kui tantsupõrandal. Võistlust korraldavad Bad Angelsi tantsutüdrukud.
Meeleolukad peod vältavad kuursaalis suve lõpuni. Taasiseisvumispäeval 20. augustil pidutseb kuursaalis vabaajaportaal 24tundi.ee. Too nädalavahetus on tervenisti pühendatud eesti muusikale.

Nädal hiljem toimub kuursaalis aga tänavuste rannapidude sarja lõpetamine.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles