Sauga vallas sai valmis kaks jalgteed

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nurme-Papsaare jalg- ja jalgrattatee kulgeb ühest jalakäijate sillast teiseni ning muudab teekonna bussipeatusse turvaliseks.
Nurme-Papsaare jalg- ja jalgrattatee kulgeb ühest jalakäijate sillast teiseni ning muudab teekonna bussipeatusse turvaliseks. Foto: Ants Liigus

Sauga vallas on valmis saanud kaks valgustatud kergliiklusteed, üks Tammistes ja teine Nurme-Papsaare suunal, mis rõõmustavad kohalikke ja muudavad jalgsi ning rattaga liikumise palju ohutumaks.

Maanteeameti lääne regiooni ehitusosakonna peaspetsialist Gregor Reimets märkis, et teeremont Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel hooldekodu ja Tammiste lasteaeda viiva teeotsa vahel on lõpusirgel. Projekti järgi rekonstrueeriti 2,4 kilomeetri pikkune kahesuunaline sõidutee üheaegselt drenaaži- ja veesüsteemi rajamisega.

Reimetsa kirjelduse kohaselt sai põhjalikult remonditud maanteelõik uued vasakpöörderajad, korrastati mahasõidud kinnistutele ja kõrvalteedele. Ehitati bussitaskud ja rajati sõitjatele uued ooteplatvormid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles