Pärnumaalasedki aitavad tormist räsitud Väike-Maarjat

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torm Lääne-Virumaal.
Torm Lääne-Virumaal. Foto: Postimees.ee

Pühapäeva õhtul möllanud tormis kõvasti räsida saanud Väike-Maarja vallale on kahjude likvideerimisel abikäe ulatanud pärnumaalasedki – rahaliselt toetas Lääne-Virumaa valda Häädemeeste vald, eile jäi tormikahju likvideerijatele appi sealkandis töölähetuses viibinud Kristjan Palu.
 

“Ühe valla poolt on selline toetamine meile raskel ajal väga südantsoojendav,” ütles Väike-Maarja vallavanem Urmas Tamm. “Häädemeeste vald teab ise väga hästi, mida tähendab loodusjõududes tugevasti räsida saada. Pidid ju nemad ise kandma suuri kahjusid seoses 2005. aasta jaanuaritormi ja üleujutusega.”

Eile olid tormikahjude likvideerimisel abis Vao Agros töölähetuses olnud Kristjan Palu Pärnust ja Marek Kesküla Saaremaalt. Et elektrit ei olnud, läksid mehed appi murdunuid puid ära vedama.

„Väike-Maarja vallavalitsus tänab kõiki appi tõtanud ja toetust pakkunud inimesi ning asutusi,“ ütles valla infojuht Hilje Pakkanen.

Väike-Maarja vallavanema hinnangul ulatuvad tormikahjud Väike-Maarjas miljonitesse, kõige enam kulub raha muinsuskaitsealuse kiriku tornikiivri ja kabeli taastamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles