Suvi tõi rohkelt publikut

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla selle suve populaarseimaks lavastuseks kujunes „Madame Bovary“, mis kogus nelja mängu-korraga ligi 2000 vaatajat.
Endla selle suve populaarseimaks lavastuseks kujunes „Madame Bovary“, mis kogus nelja mängu-korraga ligi 2000 vaatajat. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kokku käis Pärnu Endla teatri suvehooaja etendusi vaatamas 6254 teatrihuvilist ehk üle 1500 inimese rohkem kui eelmisel aastal.

8. juulist 8. augustini kestnud suvehooajal anti kokku 24 etendust Endla teatri majas. Populaarseimaks lavastuseks kujunes kirjandusklassikasse kuuluv Gus-tave Flauberti „Madame Bovary“ (lavastaja-dramatiseerija Tiit Palu), mis esietendus suvehooaja  alguses ja kogus nelja mängu-korraga ligi 2000 vaatajat.

„Oleme sel majanduslikult raskel aastal suutnud säilitada oma näo. See tähendab nii suvehooaja traditsiooni kui nüüdisaegse ja Eesti dramaturgia lavastusi kõrvuti klassikaga,“ võttis möödunud hooaja kokku Endla pealavastaja Tiit Palu.

Suvehooaja traditsioon on Endla teatris alates 1969. aastast ja praegusega lõppes järjekorras 41. suvehooaeg. Sügisest alustab Endla oma 100. hooaega kutselise teatrina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles