Wendre sõlmis töötukassa ja kutsehariduskeskusega koostöölepped

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wendre juhatuse esimees Vahur Roosaar (vasakult) tegi Eesti töötukassa juhile Meelis Paavelile ja Pärnumaa kutsehariduskeskuse direktorile Riina Müürsepale padja- ja tekiliinide vahel väikese ekskursiooni.
Wendre juhatuse esimees Vahur Roosaar (vasakult) tegi Eesti töötukassa juhile Meelis Paavelile ja Pärnumaa kutsehariduskeskuse direktorile Riina Müürsepale padja- ja tekiliinide vahel väikese ekskursiooni. Foto: Ants Liigus

Eesti edukamate ja suuremate ettevõtete hulka kuuluv Wendre allkirjastas eile koostöölepingud Eesti töötukassa ja Pärnumaa kutsehariduskeskusega.

Lepetega tunnustasid osapooled üksteist senise koostöö eest ja seadsid sihte edaspidiseks.

Tööjõu värbamine ja koolitamine on teemad, millega rahvusvaheliseks suurettevõtteks kasvanud kodutekstiilitootja oma põhitegevuse kõrvalt tegeleb. AS Wendrel on Eesti nelja tootmisüksuse peale kokku 900 töötajat, neist enamik töötab Pärnumaal: Pärnus ja Vändras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles