Mina olen ralliäss

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Postimehe korraldatud joonistusvõistlusele „Mina märkan!“ saabus ligi 1000, täpsemalt 974 tööd. Võistlusel oli 12 teemat ja joonistusi jätkus igasse teemasse.

Juuresolevas galeriis joonistused teemal "Mina olen ralliäss".

Pärnu Postimees tänab kõiki osalenud lapsi, lasteaedu, õpetajaid, juhendajaid, kaasalööjaid ja -mõtlejaid, kes nii nõu kui jõuga abiks olid. Sest töö ei ole kaugeltki otsas. Esialgu saab laste märkamisi vaadata siinsamas galeriides ja detsembris korraldame Endla teatris suure näituse. Nagu lubatud, valitakse igast teemast välja üks töö, mis jõuab Pärnu Postimehe kalendrisse. Võitjatele on loomulikult ette nähtud auhinnad.

Laste joonistustega kalendri saavad kõik Pärnu Postimehe tellijad, kellel on kehtiv tellimus 20. detsembri seisuga. Mujalt seda kalendrit osta ei saa. Seega on veel võimalus tellimus vormistada ja enne jõule kena kingitus saada.

Joonistusvõistlust aitasid korraldada Volvo Estonia OÜ, Valicecar OÜ, Kesklinna Hambakliinik OÜ, Pärnu linnavalitsus, Pärnu Mai kool, Valmos OÜ, Vändra tarbijate ühistu, Sekk Autokaubad OÜ, Trimtex Baltic OÜ, Savirehvid OÜ, Grundar Puit OÜ ja Balmec Forest OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles