Kõrtsiomanik hakkab söödavaid konni kasvatama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis vabalt kasvavad konnad suurt süüa ei kõlba. Pildil on rohekonn.
Eestis vabalt kasvavad konnad suurt süüa ei kõlba. Pildil on rohekonn. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärnu Lonkava Konna kõrtsi menüü esimene roog on söögikoha nimele vastavalt konnakoivad.
 

Juhataja Rauno Mesipuu peab seni Indoneesiast imporditud toorkoibi liiga kalliks ja on otsustanud alustada toiduks kõlbavate konnade kasvatamist Eestis, vahendas Õhtuleht.

Kõrts müüb Mesipuu andmeil päevas kümmekond portsu konnakoibi. Maitselt meenutab Indoneesia konnakoivaliha kana oma, kuid liha on väikse koiva küljes vähe. Eesti tavaline konn aga suurt süüa ei kõlba.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles