Pärnu kolledž ootab avatud ülikooli

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kolledž.
Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik

Eile algas üliõpilaste vastuvõtt Tartu ülikooli Pärnu kolledži avatud ülikooli.

Pärnu kolledži avatud ülikoolis ehk kaugõppes võib omandada teadmisi sotsiaaltöö korralduse, turismi- ja hotelliettevõtluse ning ettevõtluse ja projektijuhtimise õppekaval, teavitas kolledži turundusspetsialist Birgit Tuulemäe.

Õppeaeg on neli aastat ja õppetöö toimub kord kuus nädalalõppudel: neljapäevast pühapäevani. Lõpetajad saavad rakenduslikku kõrgharidust tõendava Tartu ülikooli diplomi. Avatud ülikooli õppima asumiseks riigieksameid ei nõuta, piisab gümnaasiumi lõputunnistusest.

Avatud ülikoolis saab õppida ka majandusteaduse erialal, mille lõpetajad saavad bakalaureusekraadi.

Kõigil turismigeograafiast, turismi planeerimisest ja arendamisest huvitatutel on võimalik omandada Pärnu kolledžis magistrikraad turismigeograafia erialal. See on ainuke sellealane magistriõpe Eestis ja seda korraldatakse Pärnu kolledži koostöös Tartu ülikooli loodus- ja tehnoloogia teaduskonnaga.

Üsna uus eriala on ärijuhtimise magistriõpe spetsialiseerumisega teenuste disainile ja juhtimisele. “See magistriprogramm on mõeldud kõigile, kes soovivad arendada oma loovust ja analüütilisi oskusi äri valdkonnas, keskendudes teenindusorganisatsioonide spetsiifikale,” iseloomustas Tuulemäe. Õpe toimub koostöös Tartu ülikooli majandusteaduskonnaga.

Dokumente võetakse avatud ülikooli vastu 3. septembrini Pärnu kolledžis või Tartu ülikooli peahoones, ülikoolide esindustes või www.sais.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles