Kaido Külaots jagas teist-kolmandat kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuselt pärit suurmeister Kaido Külaots kogus Pühajärve kiirturniiril 33 voorust 25,5 punkti.
Paikuselt pärit suurmeister Kaido Külaots kogus Pühajärve kiirturniiril 33 voorust 25,5 punkti. Foto: Urmas Luik

Traditsioonilise, juba 15. korda toimunud Pühajärve kiirmaleturniiri võitis suurmeister Jaan Ehlvest 26 punktiga, teist-kolmandat kohta jagasid rahvusvaheline meister Riho Liiva ja Paikuselt pärit suurmeister Kaido Külaots võrdselt 25,5 punktiga. Esikolmikule järgnesid rahvusvahelised meistrid Ottomar Ladva ja Tarvo Seeman mõlemad 25 punktiga.

Külalissuurmeistritest kogus Robert Hübner Saksamaalt 24,5, Normunds Miezis Lätist 23,5, Aloyzas Kveinis Leedust 23, Dana Reizniece-Ozola Lätist 22 ja Margeir Petursson Islandilt 19 punkti.

Händikäp-süsteemis turniiril oli parim ettevõtja Tambet Siemer 11. kohaga. Kuni 16aastaste Euroopa malemeister Mai Narva sai 13. koha, jäädes napilt alla suurmeistrist Läti majandusministrile Dana Reizniece-Ozolale. Meediategelastest oli 16. kohaga parim TV3 tegevjuht Priit Leito.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles