Kohus jättis Rannastaadioni hankevaidluses õiguse vaidlustajatele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rannastaadioni ehitustegevuse algus on hankevaidluste tõttu suuresti edasi nihkunud.
Pärnu Rannastaadioni ehitustegevuse algus on hankevaidluste tõttu suuresti edasi nihkunud. Foto: Ants Liigus

Tallinna ringkonnakohus rahuldas Pärnu Rannastaadioni renoveerimise ehitushanke vaidluses AS YIT Ehituse ja Lemminkäinen Eesti ASi apellatsioonkaebuse ja jättis jõusse riigihangete validlustuskomisjoni augustikuise otsuse, mis tunnistas Pärnu linnavalitsuse korraldatud ehitushanke kehtetuks. Samuti tühistas ringkonnakohus halduskohtu varasema otsuse, mis andis vaidluses õiguse Pärnu linnale.

Pärnu linnal on võimalik ringkonnakohtu otsus kümne päeva jooksul edasi kaevata riigikohtusse. Linnavalitsuse pressiesindaja Maria Muraka sõnade kohaselt kujundab linnavalitsus edasise suhtes oma seisukoha järgmise nädala teises pooles.

Riigihange Rannastaadioni renoveerija ja tribüünihoone ehitaja leidmiseks jõudis tulemuseni tänavu 17. juulil, kui hankemenetlusel tunnistati edukaks Eventus Ehitus OÜ pakkumine. Seejärel vaidlustasid samal hankel osalenud ühispakkujad AS YIT Ehitus ja Lemminkäinen Eesti AS Pärnu linnavalitsuse hankekomisjoni otsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles