Kultuuritegijad võtsid aasta kokku

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomingupreemia võttis Pärnu linnapealt Toomas Kivimägilt (vasakul) vastu kunstnik Andrus Joonas (paremal). Korraldajapreemia pälvinud Al Paldrok saatis pärnakaile videotervituse.
Loomingupreemia võttis Pärnu linnapealt Toomas Kivimägilt (vasakul) vastu kunstnik Andrus Joonas (paremal). Korraldajapreemia pälvinud Al Paldrok saatis pärnakaile videotervituse. Foto: Ants Liigus

Pärnu linna kultuurirahvas kogunes reede õhtul Ammende villasse aastalõpu vastuvõtule, kus anti üle tänavused kultuuripreemiad.

Kui siiani andis Pärnu linn kultuurivaldkonnas välja kolm aastapreemiat – muusika-, kunsti- ja kultuuripreemia –, siis kultuuritegijate endi ettepanekul antakse sellest aastast alates nende asemel välja kaht: loomingu- ja korraldajapreemiat.

“See aasta on pakkunud ilusaid sõnu: puudutuse aeg, märkamise aeg, tänamise aeg. Selle õhtugagi tahame kogu linnarahva nimel teid puudutada, märgata ja tänada,” juhatas õhtu sisse linnapea Toomas Kivimägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles