Tallinna Sadam saab uued parvlaevad augustis 2016

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Sadama tütarfirma TS Shipping mandri ja suursaarte vahelise laevaühenduse teenindamiseks tellitud parvlaevad jõuavad Eestisse 2016. aasta augustiks.

“Tallinna Sadam on sõlminud nelja praami ehituseks lepingud kahe laevaehitajaga – Türgi Sefine Shipyardiga ja Poola Remontowa Shipbuildinguga ja praegu võime kindlalt öelda, et 2016. aastaks laevad valmis ka saavad. Loomulikult enne 1. oktoobrit, et meil oleks võimalik neid ka katsetada liinidel,” ütles Tallinna Sadama nõukogu esimees Remo Holsmer.

“Kui meil algul oli kohustus, et neil laevadel peaks olema 600 kohta, siis nüüdseks on see arv 700 reisijakohta, oleme ette näinud spetsiaalsed ratastoolikohad; oleme suurendanud autorongide arvu kümnelt kaheteistkümneni; toonud sisse võimaluse praamil laadida elektriautosid. Oleme oluliselt suurendamas lasteala ja suurendanud teisi mugavusi reisijatele, et nad ennast hästi tunneksid,” ütles Tallinna Sadama juhatuse esimees Ain Kaljurand.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles