Pärnakad võtsid linti esimese telesaate

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaaga seotud saatesarja “Õpipoiss” juht Tõnu Õllek proovis käsitöömeistri tööd ja valmistas Maarja-Magdaleena gildis kunstnik Signe Taremaa juhendamisel nahkkaantega märkmiku.
Pärnumaaga seotud saatesarja “Õpipoiss” juht Tõnu Õllek proovis käsitöömeistri tööd ja valmistas Maarja-Magdaleena gildis kunstnik Signe Taremaa juhendamisel nahkkaantega märkmiku. Foto: Oliver Põldsepp

Pärnu noori filmindushuvilisi koondav osaühing Filmitegija valmistub tele-eetrisse laskma oma esimest saadet “Õpipoiss”, mis vaatajateni jõuab uuel aastal Kanal 8 vahendusel.

“Õpipoiss” on meelelahutuslik ja hariv kogu pere saatesari, kus saatejuht Tõnu Õllek proovib igas saates mõnd ametit.

“Ta elab omal nahal läbi näiteks pagari, keevitaja, arboristi ja võidusõiduauto juhi töö valud ja võlud. Et televaatajate meelt lahutada, käivad ametite katsetamise ja tutvustamisega kaasas huumor ja koomilised seigad,” tutvustas kaheksaosalise saatesarja sisu operaator, toimetaja ja produtsent Andrus Lainela osaühingust Filmitegija.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles