Tammiste hooldekodus on piduderohke jõulukuu

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal rõõmustasid Tammiste hooldekodu elanikke kontserdi ja külakostiga Raeküla Vanakooli keskuse pillimehed ja Pärnu diakooniakeskuse vabatahtlikud.
Eelmisel nädalal rõõmustasid Tammiste hooldekodu elanikke kontserdi ja külakostiga Raeküla Vanakooli keskuse pillimehed ja Pärnu diakooniakeskuse vabatahtlikud. Foto: Ants Liigus

Detsembrikuus toimub Tammiste hooldekodus mitu jõulukontserti ja pidu, kus elanikke rõõmustavad eri kollektiivid ja vabatahtlikud abistajad.

Esinemas on käinud segakoor Kungla ja naisrahvatantsurühm Pärnete, ühe peo koos Raeküla Vanakooli keskuse puhkpillimängijate esinemisega korraldasid Pärnu diakooniakeskuse vabatahtlikud.

Eile oli hooldekodu hooldusmajades pidulik jõululõuna ja esinesid eakate ühingu Elulust laulukoor, ansambel Marimba, Vana-Pärnu kultuuriseltsi lõõtspillimängijad, Pärnu rahvakultuuri seltsi folkloorirühm Mesilane ja Mihkel Lüdigi nimeline meeskoor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles