„Eesti talent“ alustab avalike salvestustega Pärnust

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teleshow "Eesti talent" logo.
Teleshow "Eesti talent" logo. Foto: TV3

TV3 tele-show „Eesti talent“ eelvoorude avalikud salvestused toimuvad kontserdimajades üle Eesti, esimene salvestus on juba sel laupäeval kell 13 Pärnu kontserdimajas.

„Publik saab tulla salvestust vaatama tasuta, kuid kindlasti peaks endast märku andma, helistades telefonil 507 8987,“ ütles TV3 avalike suhete juht Annely Adermann. „Saalid täituvad printsiibil „kes ees, see mees“. Juhul kui vabu kohti enam ei ole, siis antud telefonil sellest ka teavitatakse.“

Saatemeeskond on alates ülemöödunud nädalavahetusest mööda Eestimaad ringi sõitnud ning avastanud hulgaliselt varjatud andeid. „Oleme näinud hulgaliselt lauljaid ja tantsijaid, samuti trikikorvpallureid ja -rattureid, tuleneelajaid ja žonglööre ning naljamehi. Kaugeltki mitte kõik varjatud talendid pole aga veel leitud ning seepärast jätkame ringsõitu, oodates jätkuvalt andekaid inimesi endast märku andma,“ rääkis saate „Eesti talent“ tegevprodutsent Triin Luhats.

Lisaks sooloetteastetele oodatakse endiselt gruppe ning samuti vanemaid inimesi, kes on teiste riikide talendiotsingutel väga edukalt esinenud. Samuti saavad trikitajatest koduloomad saates omi oskusi demonstreerida.

Saatesse saab registreerida TV3 kodulehel: eestitalent.tv3.ee, e-posti aadressil eestitalent@tv3.ee või telefonil 5191 9090. Sel reedel, 27. augustil kell 17 ootab saatemeeskond kõiki andekaid eelülevaatusele Salme kultuurimajja Tallinnas.

Tele-show' „Eesti talent“ avalikud salvestused toimuvad lisaks Pärnule 4. ja 5. septembril Tallinnas Nokia kontserdisaalis, 11. ja 12. septembril Tartus Vanemuise kontserdisaalis ja 25. septembril Jõhvi kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles