Vändra Mesimummid leiavad uue maja

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moodulmaja sisustus huvitas eelkõige avamisest osa võtnud mudilasi ning isegi poistel jätkus nukumaja juures uudistamist.
Moodulmaja sisustus huvitas eelkõige avamisest osa võtnud mudilasi ning isegi poistel jätkus nukumaja juures uudistamist. Foto: Urmas Luik

Veidi vingest ja lund keerutavast tuulest välja tegemata kogunesid läinud aasta eelviimase päeva hommikul Vändra Rukkilille lasteaia õuele ajaloolisest sündmusest osasaajad, et vaadata oma silmaga üle uus moodulmaja.

Väikesed Renet ja Oliver hoidsid lasteaia logoga kirjatud linti ja lasteaia direktor Jaana Novikov koos Vändra alevivanema Toomas Sontsi ja Vändra vallavanema Jaanus Rahulaga lõikasid lindi kolmeks tükiks. Pealtvaatajad plaksutasid käpikutes käsi ja vallavanem arvas, et kingitus on lahti pakitud ja väljas külmetamise asemel räägitakse pikemad jutud majas.

“Tere tulemast me ütleme,” kaikus üle maja seitsme mudilase laul, kui lapsevanemad koos oma põnnidega säravi silmi maja uudistama hakkasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles