Endla kolleegipreemia pälvisid Carmen Mikiver ja Tambet Seling

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tambet Seling ja Kaili Viidas lavastuses „Eedeni aed“. Mõlemad olid möödunud aastal Endla teatri hõivatuimad näitlejad.
Tambet Seling ja Kaili Viidas lavastuses „Eedeni aed“. Mõlemad olid möödunud aastal Endla teatri hõivatuimad näitlejad. Foto: Mats Õun

Aasta lõpus jagas Endla teater kolleegipreemiaid, parima nais- ja meesnäitleja tiitli pälvisid teist aastat järjest Carmen Mikiver ja Tambet Seling.

Kolleegid tunnustasid Carmen Mikiveri rollide eest lavastustes „Meie aja kangelane“ ja „Woyzeck“. Esile tõsteti Tambet Selingu roll „Eedeni aias“, teavitas Endla teatri turundus- ja kommunikatsioonijuht Eveli Loorents.

Parimaks lavastajaks tunnustati Enn Keerd, kolleegid hindasid tema 2014. aastal esietendunud lavastusi „Gaasivalgus“ ja „Kvartett“. Endla teatri peakunstnik Liina Unt sai kolleegipreemia kunstniku-kujundaja kategoorias. Liina Unt on teinud kunstnikutööd kahes Endla teatri 2014. aastal esietendunud lavastuses, need on „Vares“ ja „Gaasivalgus“.

Etendust ettevalmistava ja teenindava töötaja preemia andsid kolleegid kostümeerija Airin Vaarmannile ning kogu maja teenindavatest töötajatest hinnati parimaks maja perenaist Malle Kuningat. Administratiivtöötaja kolleegipreemia pälvis haldus- ja tehnikajuht Roland Leesment. Kohvikutöötajatest tunnustati klienditeenindaja Katti Peedimaad.

Eriauhinna sai kõige hõivatum nais- ja meesnäitleja, kelleks osutusid Kaili Viidas ja Tambet Seling.

Kokku anti preemiaid välja kaheksas kategoorias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles