Eesti koondise ründaja Sergei Zenjov hakkab mängima Venemaa kõrgliigas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov kannab Eesti koondise sinist särki alati suure uhkusega.
Sergei Zenjov kannab Eesti koondise sinist särki alati suure uhkusega. Foto: Laura Oks / Õhtuleht

Eesti koondise ründaja, viimati Inglismaa esiliigas Blackpoolis mänginud Sergei Zenjov liitub Venemaa kõrgliigas mängiva Moskva Torpedoga.

«Tõsi, Sergei Zenjov on juba läbinud meditsiinilise ülevaatuse ja temaga sõlmitakse 2,5-aastane leping,» vahendab Soccernet.ee Torpedo presidendi Aleksandr Tukmanovi sõnu rsport.ru portaalile.

2000. aastal Venemaa kõrgliigas pronksile tulnud Torpedo allakäik algas 2006. aastal, mil pärast 1937. aastat esmakordselt tippseltskonnast välja kukuti. Seitse aastat kestnud mõõnaperiood sai läbi mullu kevadel, kui esiliiga kolmanda kohaga taas kohalikku meistriliigasse tõusti. Hetkel on Torpedo kõrgliigas 17 vooru järel 14 punktiga 16 meeskonna seas 12. kohal.

Varem on Torpedos Eesti koondislastest mänginud Andres Oper, Enar Jääger, Dmitri Kruglov, Vladimir Voskoboinikov ja Zenjovi praegune agent Andrei Stepanov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles