Hea Algus panustab kaasavasse haridusse

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed. Foto on illustreeriv.
Lapsed. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsuses tutvustati MTÜ Hea Alguse ja MTÜ Pusa eestvedamisel algavat projekti, mis aitab erivajadustega lastel end koolis-lasteaias paremini tunda.

Projekti “Laps turvalises haridussüsteemis: kaasamine ja sekkumine kõigi laste huvides” elluviijad on eelnimetatud mittetulundusühingud, koostööd tehakse haridus- ja teadusministeeriumi, Taru ülikooli eripedagoogikaosakonna ja 11 maakonnaga. Tegevusse kaasatakse Eesti 40 kooli ja lasteaeda, samuti uuringu- ja erialaspetsialistid, haridusjuhid ja piirkondlikud nõustamiskeskused.

Ettevõtmise eesmärk on aidata lasteaedade ja esimese kooliastme õpetajatel, asutuste juhtidel, nõustamis- ja tugiteenuste spetsialistidel ning lapsevanematel senisest paremini hakkama saada riskilastega. Ennetada muresid, nagu näiteks õpimotivatsiooni langus, koolist väljalangemine ja probleemne käitumine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles