Vaakumravi tõmbab alakehas vere käima

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kui (tervise)sportlasel on käsil raske treeningtsükkel, saab selle masinaga aidata kaasa sellele, et veri läheks jalgadesse paremini ja taastumine toimuks rutem,” ütleb Tervise ravi- ja spaaosakonna juhataja Aivar Koppas.
“Kui (tervise)sportlasel on käsil raske treeningtsükkel, saab selle masinaga aidata kaasa sellele, et veri läheks jalgadesse paremini ja taastumine toimuks rutem,” ütleb Tervise ravi- ja spaaosakonna juhataja Aivar Koppas. Foto: Urmas Luik

Tervise ravispaahotellis võeti kasutusele vaakumravi seade Vacumed, mis on ainulaadne nii kogu Baltikumis kui Põhjamaades.

Kuna vaakumravi parandab vereringe probleemidest tekkinud vaegusi ja kiirendab vigastatud või opereeritud alakeha taastumisprotsessi, on vaakumravi kasutusvaldkond väga lai: seda tarvitatakse näiteks endokrinoloogias, ortopeedias, veresoonte kirurgias, diapetoloogias, androloogias ja üha enam spordimeditsiinis.

Tuntuim vaakumravi ja konkreetselt Vacumedi aparaadi kasutaja on jalgpallikuulsus Cristiano Ronaldo, kes selle abil kiirendab taastumist rasketest treeningutest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles