Euroopa Liiduga ühinemine on edulugu

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austria diplomaadi Cornelia Godfrey sõnutsi on tema kodumaad peetud alati õnnelikuks riigiks, kuna neil on vähem probleeme kui paljudes teistes Euroopa maades.
Austria diplomaadi Cornelia Godfrey sõnutsi on tema kodumaad peetud alati õnnelikuks riigiks, kuna neil on vähem probleeme kui paljudes teistes Euroopa maades. Foto: Ants Liigus

Austria on poliitiliselt ja majanduslikult stabiilne riik, kus kriminaalsust on vähe, inimesed ei sreigi ja elanike ostujõud on Euroopas Luksemburgi järel teisel kohal.

2011. aastal osutus Viin maailma kõige elamisväärsemaks linnaks. Euroopa Liiduga liitumisest on Austria pigem võitnud kui kaotanud.

Austria ühines Euroopa Liiduga 20 aastat tagasi. Austria suursaatkonna esimene sekretär ja konsul Cornelia Godfrey, nimetage, palun, mõni näide, millist kasu on Austria saanud ELi liikmeks olemisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles