Trikimees alustab Eesti tuuri

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Veber.
Jürgen Veber. Foto: Erakogu

Oktoobris ja novembris tuuritab mööda Eesti spordihalle tuuriga “Tour de Estonia” illusionist Jürgen Veber, kelle seekordne show on suurem ja värskem kui eales varem.

“Etenduse muudab suureks juba lava ise,” seletas Veber portaalile 24tundi. “Tuuri tarvis ehitatakse spetsiaalne lava, mis on kaetud valgus- ja videotehnikaga. Lava pannakse saali publiku keskele, nii et toimuks vahetu suhtlus publikuga. Usun, et see muudab kõik etendused omanäoliseks ja väga lõbusaks. Lava ehitame kolm päeva ja võtame pärast maha kahe päevaga. Las võrdlusi teevad pealtvaatajad, aga tahaks loota küll, et etendus on võrreldav telerist nähtud maailma tipptasemel illusioonidega.”

Veber märkis, et kogu etendus on täiesti uus, vanu asju ta ei korda. Mida Veber etendustel tegema hakkab, ei olnud ta aga nõus avama.

“Teada saab ainult ühe asja. Inimestel on võimalik olla ise mu show stsenaristiks,” seletas Veber. “Kõik võivad saata mulle mu kodulehe kaudu trikisoovi või esitada väljakutse, mida nad tahaksid näha mind tegemas. Kõige parema trikisoovi valime välja ja loodetavasti suudan olla selle soovi vääriline. Selle ühe triki saavad kõik eelnevalt teada.”

“Tour de Estonia” esietendus on 23. oktoobril Pärnu spordihallis, järgnevad Kuressaare 27. oktoobril, Tartu 30. oktoobril, Tallinn 6. novembril, Paide 13. novembril, Rakvere 20. novembril ja Rapla 27. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles