Kylie Minogue tuleb veebruaris Eestisse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Minogue tutvustab aasta alguses Tallinna Saku Suurhallis oma tänavu ilmunud uut albumit “Aphrodite”.
Kylie Minogue tutvustab aasta alguses Tallinna Saku Suurhallis oma tänavu ilmunud uut albumit “Aphrodite”. Foto: promo

Tuleva aasta 23. veebruaril astub Saku Suurhalli laval üles maailma kuumim popdiiva Kylie Minogue oma veebruaris algava “Aphrodite – Les Folies Tour 2011” maailmaturnee raames.

Kontserdi pressiesindaja Margot Holtsi teatel tuleb show’st lauljatari karjääri üks silmapaistvamaid verstaposte.

“Mul on hea meel, et minu uus album “Aphrodite” on niivõrd hästi vastu võetud, see inspireerib mind ja minu meeskonda tegema sellest show’st erilise vaatemängu. Võrreldes varasemaga, tahame pakkuda fännidele veelgi suuremat rõõmu – etendust, mis on algusest lõpuni kõiki meeli köitev, kaasahaarav, tulvil sära ja glamuuri,” kommenteeris Kylie Minogue show’d, mille üksikasju hoitakse veel saladuskatte all.

Kylie peadpööritav karjäär lauljana algas 1987. aastal, mil ilmus tema esimene hittsingel “Locomotive”. Aastate jooksul on järgnenud 11 edukat stuudioalbumit, 7 suurejoonelist maailmaturneed, lugematul hulgal kuld- ja plaatinaplaate ning maailma edetabelite tippu jõudnud singleid.

Tänavu juulis ilmunud album “Aphrodite” on saanud palju positiivset vastukaja ja selle esimene singel “All the Lovers” platseerus kohe edetabelite tippudesse kõikjal Euroopas.

Praeguseks võib Kylie Minogue’d pidada kindlasti maailma tuntuimaks naispopartistiks, kelle uusi plaate ning kontserte oodatakse suure põnevusega. Kylie ise peab oma publikut selleks edasitõukavaks jõuks, mis annab talle pikkadeks kontserttuurideks jõudu ning energiat.

Kylie uus maailmaturnee algab 2011. aasta 19. veebruaril Taanis. Tallinnas 23. veebruaril toimuv kontsert on järjekorras kolmas, kus saab näha Kylie glamuurset show’d.

Laulja on kinnitanud, et on algavaks tuuriks igati valmis. “Ma ei jõua ära oodata, et taas 2011. aasta alguses tuurile pääsen ja kõiki oma fänne näen,” rääkis Kylie Minogue.

Viimati 2008. aastal toimunud Kylie kontsertturnee piletid müüdi suures osas Euroopa riikides välja kõigest minutitega.

“Tallinna kontsert toimub tõepoolest Baltimaade väikseimas kontserdisaalis ja Kylie kontserdi mahuka produktsiooni ja keeruka lava tõttu tuleb müügile vaid piiratud arv pileteid,” nentis kontserti korraldava ettevõtte tegevjuht Eva Palm ja soovitas varakult kõigil huvilistel kontserdipiletid soetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles