Juhtkiri: President meedia kiirtevihus

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Tegemist oli ilmselge asjaolude kokkulangemisega, et eile pühendas mitu lehekülge elule ja tegevusele Kadrioru lossis Eesti Ekspress ning Postimees avaldas intervjuu president Toomas Hendrik Ilvesega.

Muu hulgas avaldas Ilves sellise mõtte, et presidendivalimiste teema praegu avalikkuse ette toomine ei ole väga tõsiselt võetav. Ometi on teema tulikuum, ajakirjanduses on juba spekuleeritud, kes oleksid riigipea kandidaadid pärast Ilvest.

Võib-olla on teist ametiaega kulutav Ilves muutunud ajakirjandusele igavaks, mistõttu püütakse avalikkuses vahtu lüüa riigi esipaari eraeluliste seikadega. Ehk on põhjus selles, et presidendi kantselei näib eksisteerivat nagu asi iseeneses, rahvast on seal küllaga, aga kui palju neist tolku on, ei oska keegi öelda. Stenbocki majaga võrreldes tundub Kadrioru loss läbipaistmatum. Võib-olla muutub olukord siis, kui president saab elukoha, et ei peaks töökohas elama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles