Pärnus toimub rahvusvaheline ökoturismi konverents

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öoturism toetab loodus- ja kultuuripärandi säilimist.
Öoturism toetab loodus- ja kultuuripärandi säilimist. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Septembri viimasel nädalal toimub Pärnus Euroopa ökoturismi konverents, mille eesmärk on luua üleeuroopaline foorum, milles osalejatel on võimalus saada ülevaade Euroopa sihtkohtade ökoturismi arengu praegusest olukorrast ning tuleviku väljakutsetest ja võimalustest.
 

Pärnusse on oodatud teadliku ja jätkusuutliku turismi eksperdid ning huvilised nii meilt kui mujalt. Ettekannetega astuvad üles oma ala asjatundjad, ettevõtjad, teadlased ja aktivistid Ameerikast, Armeeniast, Eestist, Hispaaniast, Lätist, Mehhikost, Norrast, Rootsist, Rumeeniast, Saksamaalt, Suurbritanniast, Tšehhist ja Ungarist.

Peale ettekannete kuulamise saab tõstatada konverentsil olulisi teemasid ja kaasa lüüa rühmatöödes, mis toimuvad maailmakohviku ja avatud ruumi põhimõtetel.

Konverentsi peakorraldajad on Eesti ökoturismi ühendus koos EASi turismiarenduskeskuse ja rahvusvahelise ökoturismi ühinguga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles