Kas Lotila leiab ainult kurjust?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Milles on selle jama põhjus, et Sami Lotilalt pole ilmunud Õhtulehes ühtki kirjutist, milles oleks midagi positiivset? Igal juhul tema siin Eestis elab, aga ainult pooliti.

Huvitav küll, miks käib Lotila nii alaarenenud riigis, kus tema arvates pole muud kui kurjus kurjuse järel. Huvitav, eks ole?

On raske aru saada, kas tema otsib halbu külgi Eestist sellepärast, et võiks näidata heast küljest Soomet? Igal juhul pole situatsioon Eestis nii kehv, nagu tema seda näeb. Võib-olla ongi Lotila seltskond sellises seisus, nagu ta eestlastest kirjutab. Aga mina ei näe Eestis elades midagi sellist.

Olen siin elanud paar aastat vähem kui Lotila, aga mul pole kunagi olnud põhjust solvata eestlasi, nagu teeb Lotila igas oma kirjutises.

Minu arvates on Lotilal nägemispuue, kui näeb ainult halbu asju. Alati peaks nägema midagi helgematki. Sami, võta teadmiseks, et Eesti oli Nõukogude diktatuuri all 50 aastat, kuid on arenenud viimase 20 aastaga palju kiiremini, kui on arenenud teda talla all hoidnud riik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles