Uus plaat

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CD

Kylie “Aphrodite” Sel nädalal lendas kulutulena üle Eesti uudis, et lõpuks ometi jõuab tuleva aasta veebruaris Maarjamaale Austraalia popdiiva Kylie Minogue. Ja seda just oma uue albumi “Aphrodite” maailmaturnee raames.

Kylie 11. stuudioalbumi on tootnud selline tuntud mees nagu Stuart Price, kes on teinud varem koostööd niisuguste tähtedega nagu Madonna, Missy Elliot, The Killers, Pet Shop Boys, Gwen Stefani jmt. Sealjuures on Kylie plaadi muusikakirjutamisse kaasatud terve plejaad muusikuid ja laulukirjutajaid.

Mulle on isiklikult Kylie muusika alati meeldinud, kuid viimane plaat on väike pettumus. “Aphrodite” on täis isikupäratut tantsumuusikat, mille ainus pluss on see, et laulud on tootnud väga tuntud, lugupeetud ja professionaalne meeskond.

Kõik on tegelikult vägagi paigas ja plaadilt leiab väga korralikke ja viimseni tuunitud hitte, mis hakkavad kindlasti singlimüügi tabeleid ründama. Ent plaati üha kedrates tekib tahtmatult tunne, et Kylie uus muusika jätab su lihtsalt ükskõikseks. Ei ole seda särtsu ja isikupära, millega Austraalia kaunitar on varem masse käima tõmmanud. On nagu kõigile midagi ja samal ajal jälle mitte midagi. Selline tavaline popp.

Sisaldab plaadi esiksinglit “All the lovers” ja 17. septembril ilmuvat teist singlit “Aphrodite”.

Aga Kylie Tallinna kontserdile tasub minna sellegipoolest, sest see tuleb kindlasti hea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles