"Laulukarussell" toob lavale Eesti parimad noored lauljad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18ndat aastat keerlev Eesti Televisiooni "Laulukarussell" toob lavale maakondade ja linnade parimaid lauljaid.
18ndat aastat keerlev Eesti Televisiooni "Laulukarussell" toob lavale maakondade ja linnade parimaid lauljaid. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

"Laulukarussell 2010" esitleb Eesti parimaid noori lauljaid nelja kontserdiga Jõhvis, Pärnus, Tartus ja Estonias.

18. aastat keerlev Eesti Televisiooni "Laulukarussell" esitleb maakondade ja linnade parimaid lauljaid sel aastal koostöös Eesti Kontserdiga, kes omalt poolt toob lavale küll põgusad, kuid vaimustavad kohtumised klassikalise muusika interpreetidega. Kontserte juhivad Andero Ermel Tallinna Linnateatrist ja Meelis Kompus ETVst.

Juba sel laupäeval, 18. septembril on esimese kontserdi salvestus Jõhvi kontserdimajas. Jõhvi kontsert toob kodupubliku ette 12 lauljat Narvast, Sillamäelt ning Ida- ja Lääne-Virumaalt, peale selle 12 lauljat Tallinnast. Publikule on lubanud esineda ka žüriiliikmed.
 
„Laulukarusell 2010“ kontserdid toimuvad veel 25. septembril Pärnu kontserdimajas, 2. oktoobril Tartus Vanemuise kontserdimajas ja 9. oktoobril Tallinnas Estonia kontserdisaalis. Kõik kontserdid algavad kell 17. Piletid on saadaval Piletilevis, Piletimaailmas ja Eesti Kontserdi kassas.
 
"Laulukarusselli" saated on ETV ekraanil pühapäevaõhtuti alates 10. oktoobrist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles