Helle Kullerkupp: Vale on tõusnud ja tõde vajunud

Helle Kullerkupp
, EKRE Pärnumaa ringkonna esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helle Kullerkupp.
Helle Kullerkupp. Foto: PP

Olen uhke ega kahetse, et kuulun Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ridadesse, et olen semu selle erakonna juhtidega ja et erakonnakaaslased on minu mõttekaaslased ja sõbrad.

Mul oleks enda pärast piinlik ja ma kahetseks tehtut, kui 1. märtsil oleksin valinud reformi või sotsid. Isegi kui heauskselt ja lootusetu optimistina oleksin uskunud seda lubaduste kaubamaja, mida kaks kuud valijale ajudesse taoti.

Unustades, et kogu tsirkus käis maksumaksja ehk minu raha eest, kleebiti mõttetuid suuri näopilte seintele, topiti postkasti klantspaberil erakondade ajalehti, lausa ajakirju, mille enamik inimesi prügikasti saatis. Jagati pastakaid, saia, kohvi ja kõiksugu nänni, mille maksumaksja kenasti tahtmatult kinni oli maksnud. Sellist raharaiskamist ei lubaks me keegi oma majapidamises ega ettevõttes, kuid miks seda tehakse siis meie riigis?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles