Pärnu peatänav täieneb käsitööpoe ja Türgi restoraniga

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rüütli-Hommiku nurgal avatav türgipärane söögikoht hakkab juhataja Heleri Raigi sõnul nädalavahetusel öösiti toitu kaasa müüma.
Rüütli-Hommiku nurgal avatav türgipärane söögikoht hakkab juhataja Heleri Raigi sõnul nädalavahetusel öösiti toitu kaasa müüma. Foto: Urmas Luik

Pärnu peatänaval avatakse uusi kohti tavaliselt kevadel või suvel ja tänavune aasta pole erand: nüüdki on põhjust kirjutada vähemalt kahest peagi Rüütlisse tulijast.

Kuigi skeptilised kinnisvaraeksperdid peavad Rüütli tänavale äri ajama tulijaid (hull)julgeks ega ennusta neile siin kauaks asu, on mõni pood-söögikoht ajaproovile siiski vastu pidanud ehk talve üle elanud, andes uutele tulijatele julgust õnne proovida.

Rüütli uusimate asukate endi kinnitusel on Pärnu peauulitsa argine pale neile teada ja nad ei pelga rahvarohke suve järel talvega silmitsi seista.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles