Politsei tabas lubatust poole raskema metsaveoki

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu politseijaoskonna liikluspolitseinikud peatasid metsaveoki, mille kaalumisel selgus, et see on lubatust 31 tonni raskem.
Pärnu politseijaoskonna liikluspolitseinikud peatasid metsaveoki, mille kaalumisel selgus, et see on lubatust 31 tonni raskem. Foto: Politsei

Pärnu politseijaoskonna liikluspolitseinikud peatasid metsaveoki, mille kaalumisel selgus, et see on lubatust 31 tonni raskem.

Eile kella 17 paiku peatasid politseinikud Pärnus Kaubasadama teel autorongi. Ümarmetsamaterjaliga Pärnu sadamasse teel olnud veok oli liikluspolitseinike sõnade järgi nähtavalt ülekaalus. Veoki kontrollimisel selgus, et selle kogukaal oli 75,2 tonni, ületades lubatud 44tonnist raskust pea poole võrra.

Pärnu politseijaoskonna patrulli- ja liiklusjärelevalvetalituse juhi Sander Peremehe ütlust mööda fikseerisid veokit kontrollinud ametnikud esimest korda nii suure massipiirangu ületamise. Peremehe jutu järgi jääb politsei kontrollitud massipiirangut rikkuvate veokite ülekaal enamasti viie kuni kümne tonni kanti.

Lubatust raskemad sõidukid lõhuvad teid ja nendega liiklemine võib olla ohtlik. Veokijuhil muid rikkumisi ei tuvastatud ja tema suhtes alustati teeseaduse alusel väärteomenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles