Ararati tippu kaunistab Sindi noorte logo

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sindi avatud noortekeskuse matkaringi juhendaja Viljar Viik on viinud keskuse logo Türgi kõrgeima mäe Ararati tippu ja räägib retkest peagi noortega kohtumisel.

Endla teatri puusepp, mägironija Viljar Viik oli nende seitsme eestlase hulgas, kes 5137 meetri kõrguse Suur-Ararati tipus juuli keskpaigas käisid. Veel tegi pärnakaist tõusu kaasa Pärnu matkaklubi juht Valdur Kolla.

Sindi avatud noortekeskuse logo kohta rääkis keskuse juhataja Helle Vent, et selle kujundasid oma noored. Tähismärgil on poolitatud päike, ülemine osa kollane ja alumine roheline, tähelühend Sindi ANK, mille all kaks päikesekiirt põimuvad vastastikku terekätena. Suur-Araratile viidud logo oli kantud riidetükile.

Kõrgmatku harrastav Viljar Viik viis Sindi avatud noortekeskuse logo tunamullu ka Venemaa kõrgeima mäe, 5642meetrise Elbruse tippu. Nagu Ararat on Elbruski kaksiktippudega ja nende vahele jääb niinimetatud sadul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles