Pärnu Postimehe 8. septembri juhtkirjale vastuseks

Taavi Pukk
, Surju vallavolikogu liige (Keskerakond)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tundub, et Pärnu Postimees üritab oma suuremast vennast eeskuju võtta ja Tallinna eelarve teemal vähemalt niisama sapise juhtkirja kirjutada kui Postimees päev varem. Samamoodi tuuakse asjata teemasse Tallinna müügimaks, mis väidetavalt tõstis protsendi võrra hindu kogu Eestis. Väidetavalt. Kaheprotsendine käibemaksu tõus ning aktsiisitõusud riigi poolt tõstsid aga hindu kõikjal Eestis kindlasti. Kuid sellest ei räägita.

Kõik see on loomulikult lubatud, kuid eriti kummalisena mõjub sellele järgnev Toomas Kivimägi juhitava Pärnu linnavalitsuse ülistamine.

Kas kärbete õigustamine on teesillutamine mõnele kavas olevale ebainimlikule kulude kokkuhoiu plaanile? Räägitakse mõistlikest kärbetest, kuid unustatakse ära mainida näiteks Tammiste hooldekodu töötajate palgavähendus.

Loodan väga, et Pärnu Postimees pole muutumas linnavalitsuse hääletoruks, vaid suudab olla Eesti vanima ajalehena väärikas vaba ajakirjanduse esindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles