Kuursaalis tuleb metsik sünnipäevapidu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kuursaal.
Pärnu kuursaal. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu kuursaal tähistab reedel, 17. septembril suurejoonelise peoga vanahärra Jack Danielsi sünnipäeva.

„Jack Danielsi sünnipäeval on kohal Jack ise. Samuti on kohal Black Jacki laud, kus saab mängida dollaritega ja võidetud raha eest soetada Jack Danielsiga seotud esemeid,“ ütles Pärnu kuursaali programmijuht Urmas Lass.

Toimuvad oksjonid ja mängud. Esineb ansambel Cookies ja DJ Urmas Lass mängib vaid rokkmuusika artiste, kes armastavad Jack Danielsi. Sünnipäevalaps pakub torti ja viski on sünnipäevahinnaga.

Selle aasta septembrikuus tähistatakse kõikjal maailmas Jack Danielsi 160. sünniaastapäeva. Tema õige nimi oli Jasper Newton Daniel, kuid kõik kutsusid teda Jackiks. Ta sündis Lynchburgi linnas Tennessees 1850. aasta septembris, aga keegi ei tea täpset kuupäeva.

1866. aastal registreeris noor Jack esimesena oma viskitehase Ameerikas ja sealt sai alguse Jack Danielsi legend, mida tuntakse tänapäeval kogu maailmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles