Pärnu tüdruk avas telesaate võidukohvreid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul alustab uut hooaega telemäng „Võta või jäta“. Sel puhul sõitis eile varahommikul spetsiaalselt Tallinnasse kaunis kohvrivalvur, Pärnu neiu Jette, kes Star FMi otse-eetris avas raadiokuulajatele auhinnakohvreid.

Erandita kõik Pärnu neiu avatud kohvrid tõid võidu ja see olevat algavaks hooajaks hea enne. Jette sõnutsi tõotab tänavune hooaeg tulla eriline. „Varasemast enam on saates suuri võite ja värvikaid mängijaid, teiste seas näiteks pime mees,“ märkis Jette, kel kohvri number 13 hoidjana on seljataga mitmeaastane kogemus.

Jette väitel saate lindistustel igav ei hakka. „Põnev on mängijatele kaasa elada ja saatemeeskond on väga mõnus. See väsimus, mis pärast tekibki, on mõnus,“ on Jette vaimustuses ja loodab jätkata kohvrihoidjana nii kaua, kui saade eetris on.

Kaasahaarava hooaja algust kinnitas saatejuht Alari Kivisaargi. “Kohati on pinge nii suur, et isegi minul võtab hinge kinni,“ ütles ta.

Saates on mängijate seas pärnumaalasigi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles