Metsaomanikul tasub oma vara müüki hoolega kaaluda

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kui kuuse alla just kolima ei pea, soovitame metsa koos maaga ehk kinnistuna mitte müüa, vaid majandada: teha raiet, uuendada, hooldada,” soovitasid metsanduse spetsialistid Eerik Philips (vasakul) ja Teet Killing.
“Kui kuuse alla just kolima ei pea, soovitame metsa koos maaga ehk kinnistuna mitte müüa, vaid majandada: teha raiet, uuendada, hooldada,” soovitasid metsanduse spetsialistid Eerik Philips (vasakul) ja Teet Killing. Foto: Urmas Luik

“Viimase aasta jooksul on metsafirmad asunud jõuliselt oma pakkumistega erametsaomanikke pommitama,” tõdesid Pärnumaa metsaomanike seltsi juhatuse liige Eerik Philips ja Pärnu maakonna metsandusvaldkonna konsulent Teet Killing.

Pakkumiste tegemine on muutunud süsteemseks ja pakkujad on suhtelised tundmatud metsafirmad, mis tekitab kahtlust, et tegemist on tundmatut päritolu kapitali sissetungiga Eesti kinnisvarasse, oletasid Philips ja Killing.

Pärnumaa metsaomanike seltsile teeb muret asjaolu, et metsaomanike andmebaasid on mingil moel kättesaadavaks muutunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles