Are vahel jätkub loterii eluga kuni lahenduseni

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Are aleviku vahel on Vana tänavalt vasakpöörde tegemine Via Balticale õnnemäng, sest kurvi varjab teeäärse kinnistu kuusehekk.
Are aleviku vahel on Vana tänavalt vasakpöörde tegemine Via Balticale õnnemäng, sest kurvi varjab teeäärse kinnistu kuusehekk. Foto: Urmas Luik

“Mina tulin siia 1988. aastal, sellest ajast käib jutt, et nad viivad selle tee poe tagant läbi. Praegu on jutt 2020. aastast ja edasi, see ei päästa meid, me peame turvaliselt üle tee saama,” võtab jutuotsa üles Are aleviku üks kauasemaid elanikke.

Juturingis on neli naist, nende hulgas kohalike pöördumise algatajad ja teeületamise turvalisuse teema tõstjad Tanja Kakko ja Karmen Leppoja.

Arelaste räägitus kajastub argipäev Via Baltica kui Eesti tähtsaima autodega tehtavate välisvedude maantee number neli ehk E67 ääres. Seal asub ligi 440 elanikuga Are aleviku ja poole valla ainus pood, sügisest valla ainus põhikool ja mõlemat kätt bussipeatus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles