Motomehed tõmbasid lapsed rattale

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi Time Riders MC külastas koos oma sõpradega Pärnu lastekodu.
Pärnu motoklubi Time Riders MC külastas koos oma sõpradega Pärnu lastekodu. Foto: Ants Liigus

Pärnu motoklubi Time Riders MCC aitas täna koos oma sõpradega teistest motoklubidest Pärnu lastekodul vanast majast uutesse ruumidesse kolida.

Esmalt võisid kõik lapsed valida endale meelepärase tsikli ja tsiklisti, kes neile koolistaadionil paar kiiremat ringi tegi. Seejärel istuti ühiselt pika laua taha, mis kaetud heade toetajate toodud kommide, vorstide ja karastusjookidega. Söödi, joodi ja puhuti mõnusalt juttu, taustaks tähtsa päeva puhul kohale kutsutud bändid.

Kõhud täis, võis hakata tööd tegema. Iga mootorrattur võttis kasvandiku tsikli saba peale, tehti veel mõni auring lastekodutagusel staadionil ning siis suunduti mürinal ja signaalitades laste uude kodukülla.

Seal käärisid poolsada motomeest, kellest kümmekond koguni Lätist klubist Night Wolves MG, käised üles, et ühisel jõul mööbel lastemajadesse tarida.

Tänutäheks laste rõõmsad kilked ning kasvatajate siirad tänusõnad. Rohkemat polegi vaja, et kõige karmimatki motomeest kiivri sees rahulolevalt muhelema panna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles