Akadeemikud köitsid kuulajate tähelepanu värvika esinemisega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti teaduste akadeemia teaduspäeval valmistuvad ettekandeks (vasakult) akadeemikud Toomas Asser, Agu Laisk, akadeemia peasekretär Margus Lopp, akadeemia president Tarmo Soomere ja Urmas Varblane.
Eesti teaduste akadeemia teaduspäeval valmistuvad ettekandeks (vasakult) akadeemikud Toomas Asser, Agu Laisk, akadeemia peasekretär Margus Lopp, akadeemia president Tarmo Soomere ja Urmas Varblane. Foto: Mailiis Ollino

Eesti teaduste akadeemia (TA) akadeemikud väisasid eile Pärnut, pidasid siin juhatuse istungi ja köitsid maavalitsuse saali kogunenute tähelepanu värvikate ettekannetega päevakajalistel teemadel.

“Sain selgeks, et võlg on võõra oma; Eesti riik on olnud tubli; mida inimene teeb aastatega, selle võib loodus muuta tundmatuseni mõne minutiga; et tervis on meie oluline vara ja akadeemikuid tuleb rohkem kuulata,” võttis teaduspäeva avaliku poole kokku Pärnu maavanem Kalev Kaljuste.

Maavanem tegi ettekannete eel mitmekülgse ülevaate Pärnumaast kui riigi suurimast maakonnast ja rõhutas, et see on parim paik, kus elada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles