Astangu keskus pakub toetavat keskkonda

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astangu kohanemiskursustel saab selgusele jõuda oma huvide ja kutsesobivuse suhtes või harjutada iseseisvat elu, käelise tegevuse jaoks on erinevad käsitöötoad.
Astangu kohanemiskursustel saab selgusele jõuda oma huvide ja kutsesobivuse suhtes või harjutada iseseisvat elu, käelise tegevuse jaoks on erinevad käsitöötoad. Foto: Silja Joon

Tallinnas asuv Astangu kutserehabilitatsiooni keskus on Eestis ainuke ja ainulaadne ning mõeldud palju laiemale sihtgrupile kui füüsilise ja intellektipuudega täiskasvanud.

Selles keskuses on võimalik õppida elementaarset toimetulekut, taastuda haiguse tagajärgedest, samuti saavad sealt suuniseid need, kel on takistusi senises keskkonnas iseseisvalt hakkama saamisel.

Astangu keskus kuulub sotsiaalministeeriumi haldusalasse ja sobib õpingute jätkamiseks erivajadusega täiskasvanutele, kes pole endale leidnud sobivat tegevust või kes soovivad ala vahetada. Astangul saab omandada mitmesuguseid tööoskusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles