Maxima sulgeb Pärnus kaupluse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Suur-Jõe tänaval asuv Maxima kauplus paneb uksed kinni.
Pärnus Suur-Jõe tänaval asuv Maxima kauplus paneb uksed kinni. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Maxima kauplusekett sulgeb esmaspäevast Pärnus Papiniidu keskuse kõrval asuva Suur-Jõe tänava kaupluse, kus nädala lõpuni tehakse tühjendusmüügil suuri sooduspakkumisi.

Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaidi sõnutsi paneb rendipinnal tegutsev pood uksed kinni kehva asukoha tõttu. „Selles piirkonnas on palju kauplusi puntras koos ja meie oma suur kauplus ei ole kaugel,“ põhjendas ta sulgemisotsust.

Mäletatavasti pani hiljuti Maxima hüpermarketi läheduse tõttu uksed kinni teinegi Maxima kauplus, mis asus Riia maanteel endise Tiina poe ruumides.

„Hüpermarket tõmbas teistelt meie kauplustelt kliente ära. XXX-kaupluse käive on aastaga 15 protsenti kasvanud,“ seletas Erilaid.

Pärast Suur-Jõe tänava kaupluse sulgemist jääb Pärnus tööle vaid Maxima hüpermarket.

Erilaidi sõnutsi sooviks Maxima avada kaupluse Pärnu kesklinnas, aga parkimismaja valmimise venimisega on kaupluseketi laienemisplaanid jäänud toppama.

„Kesklinnas on toidukauplus ainult Port Arturi keskuses. Kesklinn oleks kauplusele hea koht, sest konkurentsi selles piirkonnas praktiliselt pole,“ märkis Erilaid.

Pärnu maakonnas on Maxima kauplus Sindis. Maakonna teistesse linnadesse ja asulatesse Maximal kauplusi lähemal ajal kavas rajada ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles