Reinsalu: IRLi kriminaalidest uusliikmed visatakse erakonnast välja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Reinsalu
Urmas Reinsalu Foto: Jaanus Lensment

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimehe Urmas Reinsalu sõnul viskab erakond kriminaalidest uusliikmed parteist välja.

 

«See seltskond visatakse erakonnast välja ja kogu lugu. Neljapäeval Eesti Päevalehes välja toodud kriminaalse taustaga isikud arvab erakonna eestseisus oma otsusega liikmeskonnast välja juba täna,» ütles Reinsalu neljapäeva hommikul pressiesindaja vahendusel BNSile.

Reinsalu sõnul tahab ta, et erakonna aukohus teeks selged ettepanekud ka nende suhtes, kelle süül need kriminaalse taustaga inimesed erakonda sattusid.

IRLi uute liikmete nimekirjas on hulk kriminaale, ainuüksi Pärnu piirkonnas on IRLiga liitunud vähemalt 17 inimest, kes on millegi eest kriminaalkorras karistatud, kirjutab Eesti Päevaleht.

Maikuus, just enne nädalavahetusel toimuvat järjekordset suurkogu, liitus IRLiga 200 inimest. Neist ebatavaliselt suur hulk, 60 ringis, liitus Pärnumaa piirkonnas. Päevalehe andmetel on liitunute hulgas tapjaid, peksjaid, paadunud roolijoodikuid ja vägistaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles